Introductieduik of een Workshop, iets voor jou?


Introductieduik

Bij voldoende belangstelling wordt er door ons meerdere keren per jaar een introductieduik georganiseerd in zwembad "De Dolfijn" in Hoogeveen.

Speciaal voor deze activiteit hebben wij een programma ontwikkeld om iedereen zonder enige ervaring met duiken toch even te laten proeven van de onderwatersensatie!

Heb jij nog nooit gedoken en wil je graag ervaren of de duiksport iets voor jou is? Of ben je nieuwsgierig hoe het is om gewichtloos door het water te zweven?

Geef je dan nu op. Voor de prijs van € 39,50 per persoon inclusief alles hoef je het niet te laten en ben je in ieder geval een enorme ervaring rijker!


Workshop met "Happy Ending"

Samen met je vriend(inn)en, collega's of buurtjes een workshop met Happy Ending? Dit is jullie kans op een avondvullend programma!

Eerst een workshop "introductie beginnende duiker". Daarna worden jullie uitgenodigd voor een bierproeverij van 6 heerlijke bieren inclusief de hapjes die daar niet bij mogen ontbreken...

Jullie avond begint vrijdagavond om 19.00 uur in het zwembad, en de proeverij met hapjes op een verrassende locatie eindigt om 23.00 uur.

Voor deze workshop met Happy Ending hebben we minimaal 6 deelnemers nodig. De kosten van deze workshop zijn € 69,50 per persoon.